28 juli 2007

Män kan inte våldtas.

Inte Tikkanens (kassa) bok, utan en diskussion som uppstått på ett forum jag ibland besöker. Men, jorå, dom kan våldtas och det behövs väl ett minimum av fantasi för att förstå hur det går till. Rent cyniskt skulle man kanske hoppas på att några fler män våldtogs och att förövarna (givetvis) gick fria, för då skulle det kanske börja hända något väsentligt i frågan.
Om man började diskutera om det verkligen är tillrådligt för en man att gå genom parken med bara ben och linne en ljummen julikväll, eller om det inte är att be om att få bli penetrerad med diverse föremål.
På samma sätt kunde vi kanske hoppas att fler unga killar skull svälta sig halvt till döds eller skära sina armar sönder och samman.
För när något drabbar män och killar blir det ett samhällsproblem.
Då gör man någonting åt saken.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fler Anders åt folket! Håller med dig som vanligt, även om jag inte önskar någon att någon ska utsättas för våldtäkt. Förresten - jag visste inte om Malmö-trippen förrän i sista sekund... Skulle varit jättetrevligt med en fika! Jag fick faktiskt lite egentid och spatserade runt i de centrala delarna av Malmö. Mysigt. Men jag tar en raincheck på den där fikan! Och så kommer du väl på musikträffen 6:e oktober :)? Ha det!