24 januari 2010

Jag hade fattat samma beslut.

Kolla hur han ser ut. Inte som någon omdömesgill person som jag skulle vilja lämna mitt lilla barn till. Naturligtvis kan jag ha fel, kanske är det bara fördomar. Men det räcker. Om man ska jobba i förskolan, så måste man kunna samverka med olika sorters kollegor, möta föräldrar i allt från niqab till tajta shorts, från armanikostymer till urtvättade mjukisbyxor och man ha ha ett tillitsfullt förhållande till dom alla, så långt man förmår. Att jobba med barn är ingen rättighet, det är ett privilegium. Och att inte få förlängt vikariat är för övrigt inte heller "att få sparken".

4 kommentarer:

cruella sa...

Inte är det främst pedofilvarning, men däremot omdömeslöshet och oförmåga att förstå att trovärdighet är a och o om man arbetar med människor.

Elisabeth, utan blogg sa...

Jag kan knappast tänka mig att man blir en sämre förskollärare bara för att man bär en mössa med löjligt tryck på. Än mindre att man inte skulle klara av att möta olika sorters föräldrar, pga sin mössa. Kanske är det tatueringarna som du vänder dig mot? I så fall kan jag berätta en nyhet för dig: Omdömet sitter i huden!

Anders sa...

Porrstjärneloggan ger sjukt dåliga vibbar. tatueringarna gör för all del inte saken bättre.

Jessica sa...

Att jämföra adidas o porn star som märken är förvisso möjligt men ärligt talat, vem med omdöme skulle bära det sistnämnda? Jag hade inte reagerat på en jämställdhetsminister i adidas men i p s !! Vad vi sätter på oss avspeglar vad vi tänker och värderar, så är det bara, stackars lilla missförstådda förskollärar wannabe.. NOT