18 januari 2010

Besöksrekord.

Skriv om rasism eller piratpartiet och bloggen slår rekord. Dom där som snackar så mycket om att dom representerar verkligheten, förefaller leva en stor del av sina liv på nätet. Så det blev rekord igår. Aldrig förr har så många öppnat min blogg och jag hoppas att dom fick ut någon av det. Det kan ju låta hårt när man skriver att sverigedemokrater är obildade, men det är rimligen dagens sanning. Undersökningar visar att rasister läser mindre än andra och att sverigedemokrater i gemen är sämre utbildning än exempelvis gröna. Det är svårt att komma fram till annat än att all vetenskap visar att nytt blod in i en genpool förbättrar stammens chans att överleva och utvecklas. Det gäller för vargar och människor på samma sätt. Grundläggande genetik talar alltså mot Sverigedemokraternas politik, om det nu inte hade räckt med vanlig medmänsklighet. På ett mänskligt plan kan jag förstå att man vill lägga skulden för egna tillkortakommanden någon annanstans än hos sig själv och det är kanske ingen tillfällighet att så många sverigedemokrater och andra rasister jag mött dricker för mycket och har andra problem med sig själva.
Besöksrekord, alltså. De i mitt eget tycke bästa bloggposterna blir däremot nästan inte alls noterade på bloggbörsen. Men det får vara en eller tiotusen som läser; jag skriver om det som faller mig in. en intressant sak är att påfallande många hittar hit genom att googla på mitt namn eller bloggens titel. Det är märkligt. Nån som fattar?

3 kommentarer:

Pia J sa...

Det är jag som googlar på ditt namn eller på bloggens titel. Jag har inte lärt mig både och förrän nu. Men jag har kollat din blogg mkt. Mer spännande än så blir det inte. ;-)

Mr Profit sa...

Vad gäller Piratpartiet så har de en portal som regelbundet söker igenom omnämnande av Piratpartiet, så bloggen då syns i portalen. Så det är inget konstigt att folk är nyfikna i så fall.

Sargoth sa...

De bästa bloggposterna blir lästa. Om ett tag. Skriv bara tillräckligt många av dem och läsarna dyker upp, en efter en. Det är bara att vara envis, vänta och se. ;)