13 januari 2010

I´m not mother-bloody-Teresa, you know.

Chefen tycker att det är konstigt att ni som är så mycket för miljön och så glömmer att släcka lamporna på avdelningen. Och nedan försöker en kommentator sätta dit mig för att jag FLYGER ibland. Det är någon man som grön får vänja sig vid; man bevakas som en hök av folk som vill visa på inkonsekvenser i ens livsstil. Men gör det då. Jag är inte moder jävla Teresa och jag kan nog må bra av att bli ifrågasatt. Däremot så är det meningslöst av den som inte någonsin kan tänka sig att rösta på mig att åberopa min politiska ståndpunkt. Jag är skyldig partiet och våra väljare svar, men inga andra. Och jag tror att en fundamentalism, oavsett om den uppträder i grön eller annan skepnad, inte är bra och jag tror inte gott om mig om jag skulle tvinga mig själv att vara bäst i klassen i alla ämnen.

5 kommentarer:

Emilia Nilsson sa...

Kanske dessa kommentarer och "påhopp" kommer sig av att du ofta framstår som som en brorsa till Bror Duktig!?!

Heléne Björklund sa...

Hej på dig, jag vilsade mig hit och hittade gemensamma intressen i politik, pedagogik och Ulf Lundell. Fin läsning!

Anders sa...

E: Jo, så kan det definitivt vara. Jag får tänka på att inte formulera mig alltför tvärsäkert och präktigt.

H: Välkommmen!

Rasmus Ling sa...

Det är liberaler som står för linjen att miljöhänsyn ska vara upp till individen, det är deras enskilda val som om någons ska ifrågasättas. Vi som vill inkludera både marknadslösningar och politiska lösningar vet att enskildas val inte kan räcka för att skapa en långsiktigt hållbar miljö.

cruella sa...

Men EM, varför ska det vara så jävla förbjudet att stå för vad man tycker och tänker och gör? Klart jag (och fler) tycker att mitt sätt att leva, tycka och göra saker är bäst, annars gjorde jag väl annorlunda...