22 december 2009

Aldrig mer Aftonbladet.

Aftonbladet gör det igen och jag har köpt den tidningen för sista gången, lita på det. Ni kanske minns att en obehaglig journalist som heter Donald Boström påstod eller antydde att israeliska armén dödade palestinier för att sälja deras organ på en internationell marknad. Lika korkat som traditionellt antisemitiskt.
Men eftersom aftonbladet kallade smörjan för kulturartikel, behövde man inte backa upp skiten för fem öre. Alla som kan sin historia vet ju hur rykten om judar som rövade bort barn spridits, ja, dessa kristi mördare är ju kapabla till vad som helst, förleds man att tro.
Att en obehaglig patolog har stulit hud och hornhinnor från israeliska, palestinska och lik av andra nationaliteter är illa nog, men det innebär inte att Israel erkänner organstölder och Boström är samma nyttiga idiot åt nassar och hamas som innan. Palestinas folk bode inte bara störta sin islamistiska regim, dom borde också bekymra sig om vad deras vänner kan ställa till med. För den som idag sprider obehagliga rykten om judar kan i morgon göra samma sak mot araber.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra rutet tycker Anders

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.