15 juli 2008

Vi ägnar oss åt varandra.

S är här och vi ägnar oss åt varandra. På dagarna jobbar jag förstås, men på kvällar och nätter är det vi. Romantiken flödar runt Värnhem och Malmö är väl aldrig bättre än på sommaren, när parkerna lyser gröna och sundet är så otroligt blått. Två koppar kaffe med muffins kostar 107 kronor, men man får en fin utsikt över gågatan på köpet. Snart föränger vi gågatesystemet ända ner till Möllevångstorget. När vi slår på TV:n är det nåt prinsesstrams. En trött perelli sjunger sin loserlåt från ESC och man uppmuntras att skänka pengar för att funktionshindrade barn ska få sina rättigheter tillgodosedda. Den sk kungafamiljen ser djupt uttråkade ut. Idioti, är vad det är.

5 kommentarer:

Cecilia sa...

Tänk vad olika vi kan se det. Som jag såg var det massa bra artister där, kungafamiljen skrattade gott åt det mesta och pengar samlades in till många bra saker.

Men det beror väll på vilken inställning man har till det man ser på?

Anonym sa...

Du är värd att det. Att njuta av och med någon annan.

Vilse på Värnhem/Anders sa...

C: Jag ser en oengagerad familj som lever överklassliv på skattebetalarnas pengar, samtidigt som det ska samlas in pengar till funktionshidrades väl och ve. För mig går det inte ihop. Men jag vet att du ser det annorlunda och det respekterar jag.

a: tack.

Kajsa sa...

Den sk kungafamiljen. Gillar formuleringen.
Härligt med romantik!

*~*L J*~* sa...

Var ett tag sen jag var här. Kom på att jag skulle titta till dig lite. :)
Och här har man missat massor, märker jag! :)
Gläds åt kärleken och lyckan i ditt liv!
Ha en fortsatt mysig sommar! :)