21 juli 2008

Äktenskap och barn.

Diskuterade huruvida man ska gifta sig, trots att alla som vill inte får. Ska man acceptera att att vara priviligierad, alltså, eller av solidaritet avstå tills alla har samma rätt? Å andra sidan lär det ju dröja evigheter innan äktenskapet blir antalsneutralt, så där får man kanske vara lite pragmatisk. Hur som helst begriper jag inte att homos accepterar ett andra klassens äktenskap och desutom kallar det för att gifta sig. Bojkotta hela samhället tills ni får samma rätt!

Sen blommar debatten om förskolan upp igen. Amen åååh, ska ettåringar vara på dagis från morgon till kväll. Jag vill ju vara EN RIKTIG MAMMA, säger någon och får bloggstöd. Smart av Dilsa att plocka in citat av två patologiska dagishatare (Hugo L och Per K)för att ge mammatramset lite vetenskaplig touch. Sanningen är att ingen offentlig verksamhet får så höga ratings bland vanligt folk, som förskolan. Fy fan vad det stör livmoderfundamentalisterna. Och ytterst få ettåringar är på dagis från morgon till kväll. Och förskolan ÄR bra för barnen. Bevisligen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

en bra anledning att gifta sig som homo är ju att man får närståendeadpotera och inseminera som gifta, vilket man inte får annars. men de där verkar ju du som hetero ha bättre koll på vad homosarna bör göra eller inte.

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Homos får inte gifta sig i Sverige. Inte med varandra i alla fall.

Vilse på Värnhem/Anders sa...

För övrigt vet jag inte på vilka grunder du tillskriver mig en sexuell läggning.