25 maj 2008

Eller underbart.

Ja, jag sa faktiskt . Peter E påstår att jag alltid inleder mina anföranden på det viset, men så är jag ju en gammal arbetarkämpe med. Eller inte. Att mitt motstånd mot medborgarlön och min önskan om europeiskt samarbete kommer från vänster, är inte helt enkelt att fatta för alla. Partiet förmådde inte ta ställning helt och fullt mot representation utan alkohol, eller för en queer och jämställd föräldraförsäkring, men vi är på gång, det löser sig med tiden.
NU, på Stockholm C mellan tågen, undrar jag varför tågresan Östersund-Stockholm gick så fort och varifrån min nyvunna kärlek till fjäll, skogar och trähus kommer ifrån. Jag är ju värsta sortens stadsmänniska, herr Urban Green själv. Nå, i morgon lär det ha gått över. Saknar ett visst par ögon alldeles förfärligt. Eller underbart.

2 kommentarer:

andersson.kristin@hotmail.com sa...

Så, då var det måndag morgon och pigg och rask (nooot) sitter man på jobbet, redo för elevledda ledarskapslektioner ;) Får se vilken kvalitet de håller, men jag är en sann optimist och hoppas på det bästa. Om det skiter sig kan jag tänka på den vackra tågresan och björkar i motljus ;)

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Och såna som finns på distans i Dalarna;)