09 maj 2008

Det finnas annat med.

Det är ett möjligt liv, detta att cykla genom Rosengårds street life, över Möllan ner till havet och sitta där med en glass bland inlinesåkare, kärlekspar och flanörer med hund. Äpplekanel och toblerone. Och Rönneholms, inget GB-skit.
Somrig och glad, klädd i vit skjorta och militärgröna shorts. Funderar över hur man helt plötsligt ser en fiende i den man trott vara en vän. Själv orkar jag inte upprätthålla konflikter, livet måste liksom gå vidare. Så vi lägger det till handlingarna och börjar om från här och nu. Och jag finns att tillgå för dom som gillar mig, men som den jag är med mina värderingar och min livsstil. Det fjäskas inte mer på denna kanten. Pluras bok har kommit och en Jesper Juul som jag vill ha i min bokhylla. Och i helgen ska jag ha datorpaus. Ute i solen ska jag vara, jao.
Det blev 1-1 mellan GAIS och MFF. Nej, Percy Nilsson, idrott handlar inte bara om pengar, för i så fall skulle dom babyblåa vunnit med 10-0. Det finns annat med.
Och en liten fågel viskar saker i mitt öra, så intensivt och tydligt att jag inte kan motstå. Ska inte heller. Välkommen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Råkar den viskande fågeln händelsevis vara en högljutt skriande skrattmås? ;)

Anonym sa...

plura gör min värld underbar

Anders sa...

h: Fågeln är nog snarare en näktergal.

s: Han har lärt sig sin läxa. Han är beundransvärd.