05 maj 2008

Fan ta allt.

Fan, där försvann mitt goda humör, usch så ledsen jag blir.
Jag är ju så förstående, så fin och jag väntar in.
Att jag inte lär mig att könsmaktsordningen gäller, att ingen jävel repekterar något annat, inte ens dom som påstår sig stå på barrikaden.
Jag vill ju inte vara någon annan, vill inte leva annat än som jag lär, men det ser ut som om jag kanske måste. Jag minns hur hon, ni vet, bad mig att inte skriva några kärleksförklaringar i bloggen. Tids nog skulle det ju ändå bli vi, som vi sa.
Och jag följde efter och blev pissad på något så fullständigt genomgående och grundligt. Och det var samma i det långa distansförhållandet, jag vek ner mig, jag grät i tysthet och förlorade likförbannat.
Pisslukten sitter kvar och kommer fram och stinker, särskilt när nya incidenter och händelser av samma slag dyker upp. Du är så snäll Anders, men du duger inte när det gäller. Du har okej värderingar, vännen, men när det gäller är det inte så viktigt.
Du fattar precis, därför kan man igga dig, pissa på dig och lämna dig åt ditt öde.
Men jag vägrar vara på, jag vägrar vara tradionell, jag vägrar vara macho, jag vägrar hela den skiten. Ensam, liksom. Fan ta mina höga förväntningar på livet.

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Ställ lite krav på livet så ska du se att det inte suger så mycket som du tycker.
Var konsekvent så mår du bättre och sluta älta så blir det bra!

Cec

Helena sa...

Jag tror nästan du är i behov av samma råd du gav mig och tja, jag får väl ge samma erbjudande som du gav.

Dessutom tror jag att vi som en gång sprungit in i den där berömda väggen ÄR mer känsliga, påminner om att det inte är svagt att ta hjälp om man tror man behöver det - snarare smart...

Kram.

ylva sa...

life sucks and then we die!

AnnaX sa...

Men... Inte för att jag känner dej eller vet vad det gäller, men inte kan man gå emot vem man är! Vill du inte spela den rollen så vill du inte. Det är nog bara att kämpa på med det man har, hur mycket det än suger mellan varven.
(Själv vet jag att jag har sagt: nu ska jag aldrig mer försöka FÖRSTÅ en man... men inte slutade jag med det. Och inte har det gått bättre, heller)