04 maj 2008

Söndag i solsken.

Det är en lugn söndagsförmiddag på Värnhem, men vi ska till havet idag och leka, titta på måsar och människor och antagligen äta glass. Att känna på vattnet ingår och att mata huden med uv-strålar. Vi är lata, så det blir bussen den lilla biten, trots att jag inte längre åker gratis. Lägenheten är ett hav av ren tvätt som tumlaren inte ville torka och dagens outfit är mina underbara baggiga militärgröna och sen en tröja med klubbmärke och texten allsvenskan 2006.
Jag vill klippa mig, tycker att jag ser ut som Kurt Olsson i skallen. Det känns fortfarande kasst att bli skälld på, men jag accepterar att jag inte har maximal trovärdighet i den saken. Jag har sagt det förr, hur ska någon kunna veta att det är for real this time. Jo, jag vet.
Ikväll ska alla ungar till sina mammmor och det har varit anmärkningsvärt lugnt från exet dessa dagar. Som en bild av hur det kunde se ut alltid. Det är bara att följa strömmen och njuta så länge det går.
Fi ska ställa upp i valen. Det hade jag inte trott och det är ju ett dilemma, eftersom jag väldigt gärna vill se Schyman i riksdagen igen. Sveriges bästa debattör behövs och dom frågorna hon adresserar är hon ofta ensam om. Men vi gröna ser helheten som inga andra. Det är tur att det går att samarbeta.
Ingen propp om könsneutrala äktenskap före sommaren. Kd pratar om familjen, men också med darr på rösten om de äldre. Jomen, det låter fint. Samtidigt så öppnar Mats Odell för marknadshyror som i ett slag kan rensa stadskärnorna på fattiga och gamlingar. Kanske dags för trailerparks även i Sverige, precis som i den västliga kristna demokratin nummer ett.

Inga kommentarer: