24 maj 2008

Minutes of fame.

Det är såklart otroligt kul att bli omklappad och till och med susa förbi i TV en sväng. Och jag sa bra saker om varför pengar intre villkorslöst ska betalas ut till missbrukare och som vårdnadsbidrag i patriarkala kulturer.
Femton minuter av berömmelse, som Andy Warhol sa. "The fame thing isn´t really real", säger Julias rollfigur i Notting hill. Så jag drar på mig träningskläder och springer en sväng istället. Ner till Storsjön och genom hela den trevliga stan med raggare, barnfamiljer och flanörer. I bakgrunden, fjäll med snö på toppen. Lite mindfulness mitt i alla samtal, mingel och arbete med yrkanden och åsikter. Tillbaka sen och mer spännande möten och underbara samtal. Kärlek och politik, ni vet. Livet.

5 kommentarer:

Anna Fredriksson sa...

Vilket kommer att bli det radikalaste beslutet ni tar för att folk ska fatta att mp alltid är längst fram när det gäller miljö?
Jag väntar och hoppas men förtvivlar lite....finns det nåt bra om mindre köttproduktion typ?
anna F

Vilse på Värnhem/Anders sa...

GU har en motion uppe om att biffen är farligare än bilen. Nu är det ju inte så, men det kan säkert komma nåt gott ut ur den diskussionen. Annars är det väl ganska radikalt att omvärdera synen på EU, bl a för miljöns skull.

Anonym sa...

finns det på webben måntro? your 15 minutes of fame?

celanfelan sa...

Nämen vafan, jag som kollade efter dig på tv - huur kunde jag missa?

Vilse på Värnhem/Anders sa...

s: ingen aning, jag vet inte ens vilken kanal det var. Hoppas inte trwan eller femman, bara.

c: Ja, hur KUNDE DU?