05 december 2005

Sonen kollar på American Dad, medan hans svenske farsa sitter här och skriver. Vi tog junkfood idag. Han gillar det, jag med, fast det är onyttigt och så. Just idag kan jag leva med det för jag har svävat på moln över att jag var så duktig och gick på spinning idag. Det är ju fan, jag vet hur gott det gör mig att motionera och hur glad jag blir.

Nu precis var jag så ute och köpte bröd och såg för tredje dan i rad rubrikerna om Micke Dubois olyckliga död.
Jag har bestämt mig för att jag tycker publiciteten är ok.
Det kan inte skada att se att olyckan kan drabba alla och att det som utåt ser ut som framgång kan ha en mörkare baksida.
Alla som har anhöriga som varit där eller nästan där kan nog stärkas av det. Man kan bli sjuk, det kan finnas hjälp, men ibland är det inte nog. Stackars Micke D:s ex, vilken jävla börda att gå med. Måtte hon ha ettt starkt nätverk och/eller få bra hjälp.

Ännu en gång har jag fått bekräftat att tidigare nära vänner tagit ställning för mitt ex. Det är sorgligt, men det finns ju sex miljarder andra människor på jorden.

Dottern verkar ha flyttat till Stockholm permanent. Så bra att hon lever sitt liv igen. nu väntar vi bara på att hon skall hitta sin grej, det hon vill syssla med.

3 kommentarer:

Prinsessan sa...

Jag tycker faktiskt att det är bra att de skriver om Micke Dubois död. För då kommer ju den här "psykvårddebatten" upp till ytan. Och det är bra. Men, jag måste säga att jag tycker inte att Micke såg ut att ha framgång på utsidan. Jag har alltid undrat hur han har mått egentligen.

Spinning är hemskt förresten ;-)!

Prinsessan sa...

Hur gammal är dottern förresten?

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Nej, jag vet, Svullo var ju en ganska destruktiv rollfigur dessutom, men folk tror ju gärna att kändisar mår bra.

Nej...spinning är härligt...nummer två efter löpning.

Hon är 18.