25 november 2009

Lite svar, dårå (men fortsätt gärna fråga)?

cruella sa...
Jag måste fråga om det känns helt bekvämt att vara bunden till s och v. Jag uppfattar inte Miljöpartiet som självklara ingredienser i den soppan.

Det är obekvämt på många sätt. Men hittils har samarbetet gett mer än det tagit. Malmö förändras verkligen. På riksnivå vet vi nte än var det landar. Det är lite tunt ännu.
Rasmus Ling sa...
Tycker du att det vore önskvärt med förbud för gravida att nyttja legala droger, dvs alkohol och nikotin? (Med tanke på att det är förbjudet för födda barn att nyttja detta)

Nej, det tycker jag inte. Människa är man från födelsen, innan dess har man inga särskilda rättigheter. Att föräldrabalken skulle träda in redan under graviditeten verkar konstigt. Sen ska förbud alltid vara undantag.

Kajsa sa...
Men hur frågar man då?
Här eller?
Jag vill veta detta: Vilket är ditt favoritdiskussionsämne på Aff? Klurigt va?

Relationer. Mysteriet med kärlek och samlevnad kan jag aldrig sluta att fascineras av.

Anonym sa...
Vad tllför Vänsterpartiet i det rödgröna samarbetet?

Röster. i övrigt är V ett själlöst, närmast populistiskt parti som alltid viker ner sig för S. Men enskilda medlemmar har jag ett gott samarbete med. Mycket gott, tom.

Bengan sa...
Med tanke på svinerierna inom grisuppfödningen. Har du ngn gånga allvarligt övervägt att bli vegetarian?

Jag har varit vegetarian, men tycker snarare att det är bättre att skärpa kraven på uppfödare och skapa en större marknad för bra kött.

ylva sa...
Tre bästa böckerna du läst?

Jättesvår fråga. Författare som betytt mycket under åren är Lundell, Hemingway och Milan Kundera. Och Roddy Doyles Barrytown-trilogi. Och Moberg och selma, såklart. Ja, du ser! ;)

Annapanna sa...
Du är ju förlovad... Hur ser ditt drömbröllop ut?

Bara hon och jag i en främmande storstad. Eller vi och alla sju barnen. Inte släktkalas alls. Klädsel som drar åt det lila hållet, såklart. God mat, riktigt god mat.

Sen frågade Susanne via fejsbuck om jag gillar Linda Bengtzing.

Nej, inte alls, faktiskt.


Och annapanna forsätter med: "Hur var du som barn?"

Jag var ganska blyg och osäker. Rädd för att mista nära och kära, men med många tunga tankar om livet. Inte lycklig, direkt.

2 kommentarer:

e nog anonym även om du vet vem jag är:) sa...

Analsex? Varför eller varför inte?

Anders sa...

Jag har inga åsikter om vad samtyckande vuxna gör med varandra i sängen eller på andra trevliga platser.