07 juli 2010

Dagens mätning i sydis.

sydsvenskans webb skrev jag i kommentatorsfältet nånting i stil med att det väl inte är konstigt att SD växer, eftersom det finns gott om losers som tror att Muhammed ska stjäla bidrag och brudar från Sonny, Conny och Ronny. Hur vore det om man trodde på sin egen förmåga, istället?
Fem sekunder senare var kommentaren borta. Man får väl inte hacka på det viset, kanske. Fy på mig.
Nu kunde ju sydis lyft att det faktiskt ser ut att bli rödgrön majoritet - med ett fördubblat grönt inslag - i Malmö nästa mandatperiod, istället för att hylla den förvirrade Sten Andersson. Kanske kunde man också lyft att rasisternas andreman på den lokala listan är ett dömt rattfyllo. Sen kunde man frågat borgarna om dom återigen, precis som två gånger tidigare, kan tänka sig att styra ihop med rasister.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är bra att Israeldemokraterna sd (http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/inrikes/2008/05/18/sverigedemokrater_firade_israels_60_arsd ) visar sitt rätt ansikte att de inte arbetar för Sverige och svenskarnas väl utan helt böjer sig för sionismen och går dess ärende. Att Israeldemokraterna sd sjunkit så här lågt visar mycket tydligt att de är som ett parti som alla och snarare ett invandrarvänligt parti som välkomnar massinvandringen (http://www.nationell.nu/2009/07/24/sverigedemokraterna-ett-parti-for-invandrare/) Snarare är det Svenskarnas parti som enda partiet som seriöst står arbetar för svenskarnas väl.

http://sverigedemokratisk.blogg.se/

Anders sa...

Jo men eller hur. Eller inte.