11 november 2008

Jag vill vara snäll.

Jag är inte alltid den jag vill vara på nätet, märker jag. Ofta är jag välformulerad och tuff, men ibland slår det över i ren elakhet och det är inte så roligt för någon. Privat är jag ju värsta blödiga snubben, som tycker synd om och har samvete och saker. Det är väl något som försvinner när man lämnar den verkliga världen och går in i sajbern. Eller något annat som kommer till. S säger alltid att jag är hård på nätet, men snäll på riktigt. Jag skulle vilja vara snäll här också. Och tuff, om det går att förena. För övrigt är det Mårten gås i skåne idag, den dag som skånepartiet föreslog skulle vara skånsk nationaldag. Och i France firas vapenstilleståndsdagen. Olika perspektiv, kan man säga.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gläds med dig och din insikt. Man kan mycket väl vara tuff och kritisk(vilket behövs!)utan att vara taskig mot folk.
Kram

Anders sa...

Det är en balansgång, det där. Men som jag tjatat om så mycket - man ska försöka vara den man vill vara. Hela dan, varje dag.

En häxa på Vift sa...

jag tror faktiskt att det mest handlar om att folk missförstår det du skriver. Jag har aldrig uppfattat dig som elak, däremot att du står för det du tycker och det är ju inte elakt,det är ärligt. Men ärlighet är nåt som inte alla klarar att hantera tyvärr.....