09 mars 2009

Romkomåterfall

Min blogg har blivit mer och mer politik och mindre och mindre löpning, relationer och fotboll. Det får det nog fan bli ändring på. På samma sätt har min filmkonsumtion blivit seriösare och seriösare med Maria Larssons eviga ögonblick och Slumdog millionaire som highlights. Till och med exet har varit snällt (någorlunda) i några dagar. Så kunde det inte fortsätta, såklart, och därför tog jag mig ett rejält återfall i form av Four weddings and a funeral nu ikväll. Och, ja, det underbara begravningstalet och, ja, Andie McDowells roliga hatt, men usla skådespeleri. Och toppen, världens genom tiderna sämsta filmreplik: was it still raining, I didn´t notice. Jag grät. Jag är tillbaka. Det måste vara våren. Dessutom springer jag som en gud. Och GAIS ska antagligen åka ut i år igen om man får tro experterna.

4 kommentarer:

Rasmus Ling sa...

Jag har hört att MFF guld tar guld. Gör dom ju alltid i mars btw

Anders sa...

Om alla konstiga värvningar flyr nästa gång transferfönstret öppnas, Rolle får kicken och man sätter in juniorer och dammar av, säg Yksel, som tränare, så kan man nästan nå ända fram. Tvåa efter Elfsborg (som jag tippar etta).

Anonym sa...

Stackars förvirrade fotbollssjäl. Vi vet ju att Gais ramlar ut tillsammnas med BP.

Sedan vinner Elfsborg

Anders

Anders sa...

Jo, GAIS ska ju som sagt ramla ut varje år;)

Sen kan ju MFF döpas om till GAIS södra om dom får loss Wilton från Qatar. Tränarduon, Halsti, Durmaz och Wilton. Fattas bara att man köper Keene också.