11 augusti 2008

Gyllene skor.

Så har dom tjänat ut då, mina underbara asics. Sista rundan var i förrgår, en 15-kilomtersrunda ut på landet och hem igen. Det är dom skönaste skor som någonsin omslutit mina size 11-fötter, men mellansulan är sliten och torr och det finns tom lufthål på ovansidan. Fyra göteborgsvarv, ett lidingölopp, en mara, ett blodomlopp och ett antal träningspass i sol, snö, regn och lera i flera länder och många städer har vi gjort tillsammans.Men dom nya är av exakt samma modell, mest denna gång lite guldiga. Gyllene skor. Och nu ligger vi i inför Lidingöloppet. Och för att man blir så jävla snygg och lugn av löpning.

2 kommentarer:

Milou sa...

Vilken modell av asics är det du springer i? Och hur många mil, uppskattningsvis, har de hållit?

Vilken är skillnaden mellan asics och nike, i komfort och dämpning? Jag vet att asics har gelsula och nike har en airsula, men funktionen och dämpningen tänkte jag på.

Själv går jag sådär 20-23 timmar i veckan i ett par Nike Pegasus, men funderar skarpt på en gelsula i nästa doja. Jag går ca 5-6 km i timmen, så det blir ju några mil. Jag har inte upplevt att jag blir snyggare, men lugnare definitivt.

Kroppen är skapt för att röra på sej och motion borde skrivas ut mer på recept. Verkligen.

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Jag planerade att ha dom i femtonhundra mil, men jag skulle tippa på att jag hade dem det dubbla. Inte alls bra, jag fick känningar i knän. Modellen heter gel 1130 och är för lätt pronering. Jag provade ut efter konstens alla regler på löplabbet. 1100 spänn innan rabatter, men spana efter extrapris.