08 augusti 2008

Det finns ingen hemlig ingrediens.

Kinatema idag. Min tionde sommar-OS-invigning och soldaterna som leverade den kinesiska flaggan visade vad det handlade om. Sveriges flagga bars av Christian Olsson, vilket var ett bra val. Yannick Tregaros gäng representerar nåt jävligt bra i svensk idrott. Det kunde förstås ha varit Anna Lindberg med. Ingen har väl kommit igen som hon, tränat, kämpat i en fattig och oglamorös sport. Hon lär inte ta guld i år heller. Sen gick vi på bio; kungfu-pandan. Det finns ingen hemlig ingrediens, vet ni. Man är den man är och ska ta vara på det och leva här och nu. Bakom mig på bion satt en socialdemokratisk riksdagsman som jag känner. Världen är inte liten, den är rätt stor. Sen skulle jag skrivit ett argt blogginlägg om dom som agerar nyttiga idioter åt reaktionärerna, fast dom kallar sig homo/bi/queer eller nåt. Nyckelordet skulle vara partnerskap. Men jag skiter i det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Märkligt att du skulle skriva om partnerskap just idag. Du borde nog rannsaka motivet lite djupare. Jag blir lite skrämd.

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Jag tycker nog att det är märkligt med dessa anonyma kommentarer som dyker upp lite då (nästan alla raderas omedelbart)och då och som ifrågasätter mina motiv för bloggande eller hackar på min arma person eller så.

Vilket kan motivet för det vara?
Vem vill mig illa?

För övrigt var det igår (9/8), som jag skrev bloggposten, vilket man enkelt kan se i dateringen.