24 augusti 2008

Årets tröja.

Ur ett prassligt paket packar jag upp årets lidingöloppströja, snyggt grå med fotsteg och sifrorna 08 vid axeln. Snart är det dags. Jag hoppas min kära S kommer att stå och heja på mig där den den 27 september i målgången vid Grönsta. Men fortfarande har jag en bit kvar till formen. Jag siktar på under tre och det är ambitiöst för att vara jag. En genomsnittshastighet på under 6 min/km i tre mil. Men jag kan vara en envis jävel om jag vill. I morse blev en joggare påkörd här i Malmö. Jag har aldrig ens varit nära att bli påkörd. I kväll springer jag en 15 kilometerstur för att bota saknaden efter barnen. Ett mycket bättre alternativ än att gråta.

7 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

uff... det lät svettigt. Måste dock skicka en liten beundransvärd tanke till alla som orkar beta sig igenom löpar-tävlingar. Nu har jag iof knä och fotskada som hindrar mig från att springa så jag motionerar medelst promenader istället. :)
Hur som, stort lycka till inför loppet.

Och btw, är det okej om jag länkar till din blogg. Jag och bläddra i bokmärken är ingen superb kombination.*S*
/Nettan

Anonym sa...

Ja du Ulla. Vad händer nu? Så här tycker jag. Du skriver mycket bra om orättvisorna i vårt samhälle. Men du är tröttsam när du blir rättrådig och fördömmande antingen det gäller exet, alkohol eller hur andra människor ska bete sig. Låt din blogg handla om orättvisorna (inte de som du upplever) utan de som drabbar gamla, arbetslösa och marginaliserade. Då kommer du att uträtta mer för de ideer som både du och jag står för.

Anna Fredriksson sa...

Jag måste bara få säga som kommentar till miljöpartisten att det som gör att jag inte tröttnar på den här bloggen är blandningen av personligt och politik. Sen får det vara hur partiskt som helst om ex och andra. Vi som läser tar det ju för vad det är.
Nä, fram för lite mer känsla och överdrifter mitt i all politiken.
Fler borde skriva som vilse på värnhem, då vore politik roligare.

Anders sa...

Nettan: Tack och klart du får länka. Promenader funkar för många. Man får göra det man kan och vill.

m: Vi får väl se vad som kommer upp framöver. Jag har ingen masterplan, utan skriver det som faller mig in för stunden.

Anders sa...

anna: tack för din kommentar. Jag har svårt för - och ingen lust heller - att skilja det privata, personliga och politiska. Allt det som bildar Anders. Sen tycker jag nog att det kan ha ett visst allmänintresse. Att min bild och andras skiler sig åt utgår jag från att alla läsare fattar. Detta är min bild och den står jag för.
Däremot skulle jag aldrig använda bloggen för att hämnas, hämnd är som att kissa på sig en vinterdag, varmt en liten stund, men sen bara kallt.

hondjuret sa...

"Hämnd är som att kissa på sig en vinterdag. Varmt en liten stund, men sen bara kallt."

*gapskratt*

Det var fanimej något av det bästa jag hört på länge!!!

Rasmus Ling sa...

oj, du ska köra lidingö. strongt. nästan så man blir sugen att joina...