15 augusti 2008

Ara gör bort sig.

Ara gör bort sig. Rejält. Ska vi tro honom och alla hans anhängare, så har han för tredje OS-et i rad blivit illa behandlad, denna gången bestulen på ett guld som han garanterat skulle tagit, enligt egen utsago. Både jag och äldstebror garvar åt det. Konspirationsteorierna biter inte värst hårt på oss. Det finns inga rimliga skäl att tro att just Ara skulle skulle vara utsatt. I så fall - varför drabbades inte Micke Ljungberg i Sydney? Eller är Ara personligen så viktig? Hans agerande efter matchen och vid prisceremonin gör mig aningens rädd. Som en Zidane verkar han uppfylld av sitt ego och precis som den korkade fransmannen verkar han kunna banka ner lite vem som helst som kommer i hans väg om han känner sig provocerad. Jävligt dålig reklam för en rolig sport. Och försvarar man machopigbeteendet, så är det sorgligt.

2 kommentarer:

mjukboxe sa...

Försvarar man att domarna inte ger poäng under periodens gång utan ger poäng i pausen efter att ö h t inte ha börjat diskutera ytterligare poäng förrän italienska ledarna började gaffla om det..... ja då gör man det inte av sakliga skäl utan för att verka tuff eller för att vissa andra personer tycker motsatsen och man bara MÅSTE säga emot... Vet man egentligen vad som skedde vad gäller poängen så försvarar man det inte om man har nåt mellan pannbenen.

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Så tuff du är då, som kommer in här med ett fantasifullt nick och pratar om vad som finns mellan mina öron. Jag försvarar att domarna dömer och kan inte tänka mig att Ara tre OS i rad har utsatts för komplotter. Om det verkligen är så att han denna gång blivit illa behandlad, ska han kanske läsa om sin "Peter och vargen".