08 september 2010

Vänsterfolk hjälper SD in i riksdagen

Det är en usel strategi att bua ut och vissla åt sverigedemokrater som har torgmöte. I normalfallet drar dom kanske tio pers på sina möten, så om inte vänsterfolk kommer dit och ger dom uppmärksamhet, så står de tomma tunnorna i sina fula dressmankostymer och talar för de närmast sörjande. I det läget kan dom aldrig gråta ut i Aftonbladet om hur kränkta dom blivit. Dessutom är det ju så att yttrandefriheten även gäller idioter och såna som vill människor illa. Jag irriteras varje gång scientologerna lagt en lapp på min cykelsadel, men jag vet att alternativet att någon skulle sitta och bedöma vem som ska omfattas av de mänskliga rättigheterna och demokratin är så mycket värre. Som jag skrivit i bloggen innan kan jag ta debatten med vilken rasist som helst vilken dag i veckan som helst och vinna. Jimmisarna är inga komplicerade människor på det viset. Precis som Gudrun Schyman säger är dom så okunniga att det är genant. Att piska upp dom i en vanlig debatt är straffspark mot öppet mål. Så varför inte göra det?

edit: det blev fanemig värre än jag trodde. Om SD kommer in i riksdagen och ökar sitt röstetal i Malmö, så håller jag alla Che Guevara-romantiker och smålandsmöllanidioter ansvariga för det.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det börjar bli många som byter namn till Jonny och Conny nu.
Många av dem är som de som lade sin röst på mp när kom till för länge sedan. Människor som tyckte att de etablerade partierna inte tog miljöfrågorna på allvar.
Sedan påminner dina resonemang ibland en hel del av det man hör hos en del som kan tänka sig röst på sd.

Anders sa...

Flödet mellan SD och MP är väldigt litet, så där har du helt fel. Sen ser jag inte riktigt hur jag och SD-väljare kan ha beröringspunkter. Jag är varm anhängare av mångkultur.

Anonym sa...

Bland annat skrev du något om män som gifter sig med thailändskor:din analys var säkert riktig men överensstämmer med sd tankar.

HDR-fotografen sa...

Var i Malmö nyss. Har inte SD fått nya anhängare p.g.a. avsaknaden utav demokrati som motdemonstranterna visade upp är jag tomten.

DRAGONEN sa...

Kan du berätta för mig varför du blir varm för mångkulturen?

Anonym sa...

SD känns som en olycklig kombination av KDs moral och familjekonservatism samt Vs klass(ras)kampsretorik men jag måste säga att jag känner mig dragen till att rösta på dem i kommunvalet efter de senaste dagarnas händelser. Ytterst motvilligt men vad gör man inte för att visa att den typen av bemötande är oacceptabelt. :(
Det avgörs nog i Rösjöskolans matsal om 7 dagar.

Anders sa...

Den som både avskyr politiskt våld och rasism kan ju förslagsvis rösta på mig istället. Och jag vet vad som händer i det mångkulturella Malmö, både sol och måne. Jag är inte naiv, jag bor inte i en bubbla som så många andra politiker. Och att mångkultur är bättre än monokultur är grundläggande biologi.

Nils sa...

Jag var vid vår valstuga, alltså vår gröna vackra valstuga, när dom satte igång. SD satte igång att prata om möjligheten att dra tillbaks beviljade medborgarskap och om hur riktiga livstidsstraff skulle minska brottsligheten och att vi importerar brottslighet och så vidare. Hade de bara fått tala till punkt så hade alla insett att dom är, skall vi säga, intelligensmässigt utmanade. Om SD bara tillåts kläcka ur sig sina tokigheter så dömer dom ut sig själva. Och det var inte bara SD som inte fick utöva sina demokratiska rättigheter - vi tvingades stänga vår valstuga, om än bara tillfälligt.