08 maj 2006

Fick ett brev

Fick brev om att huset kanske ska ombildas till bostadsrätter.
Wow, en chans att tjäna en hacka, men också ett sätt att slänga ut och stänga ute folk utan jobb eller med betalningsanmärkningar.
Kommer att hänga på, även om det är en trist utveckling.
Också jag, alltså.
Tur att jag inte är minister, då; när Laila F gjorde samma sak ringde TV på mitt i natten och sen fick hon avgå.

Såg förresten Janne Joefssons uppföljning av sitt gamla program "På rätt sida älven" i förra veckan. Då 1987 chockades alla över skillnaderna mellan ungarnas villkor i Örgryte och Biskopsgården. Nu 2006 har skillnaderna ökat. Vilka är det som styr i den stan?
Är det inte vi gröna ihop med s och v?
Hur kan då klasskillnaderna öka?

Är det för att folk är som jag och ser till sin privata ekonomi, när detkommer till kritan, tro?

2 kommentarer:

Farsan_Baloo sa...

Det är synd och skam att "vi" låtit det bli så här. Vänstermajoriteten bär ett stort ansvar. Speciellt i Göteborg som väl varit rött sedan älven brann!

Anonym sa...

Tyvarr ar det sakert sa att om man fortfarande ser till sin egen ekonomi forst innan man faktiskt sager stopp och belagg, sahar skall vi inte ha det, sa kommer skillnaderna att oka. Politikerna drar storsta lasset med att forega med gott exempel. Vem har foregatt med gott exempel bland politikerna i Sverige sedan Bengt Westerberg forsvann?? (Tanker bl.a. pa nar han lamnade tv-rutan efter att hogern vunnit genom Ny Demokrati. Han var den enda som vagade sta upp och saga att det har var verkligen inte bra for Sverige.)