23 november 2006

Moralpanik...

Friskis och svettis skriver i sin medlemstidning att sex är bra träning och illustrerar det med vackra bilder. Trevligt, tycker jag. Sex ÄR bra träning och bilderna är snygga. Sluta moralisera över det, är ni snälla. Samma sak med H&M:s julkampanj. Det är väl inte konstigt att en vacker kvinna gör reklam för underkläder. Lägg ner moralpaniken är ni snälla. Sex är fint och vackra kroppar är trevliga att titta på. Jag duger ändå som jag är. Och jag väljer inte partner efter utseende allenast, om jag inte är direkt dum i huvudet

4 kommentarer:

Sara sa...

Håller med dig fullständigt angående F&S bilder, det är löjligt att man inte står ut med att se vanliga människor ha lustfyllt sex när det är okej att se big brother-linda ha sex med någon hon just träffat som fredagsunderhållning.

Tycker F&S står för en sund inställning till hälsa, så väl psykisk som fysisk, och har man en god och sund fysisk och psykisk hälsa brukar det innefatta sex och andra lustfyllda aktiviteter.

"Tänk på barnen", var en av kommentarerna. Min första spontana tanke är att barn idag ser så mycket "dålig sex" att de om de skulle råka över F&S bilder antagligen skulle få några sunda vinklar. Min andra spontana tanke är: Hur många barn läser Friskispressen???

Anonym sa...

Njaaa... Sett i ett större perspektiv än vad den enskilde tänder på, så håller jag med Schyman. Men jag är ju en sån där arg feminist.

Anders sa...

Jag gillar Gudrun som fan, men tycker att hon är helt fel ute här.

Anonym sa...

Du tränar på Friskis alltså? Det är nämligen en snubbe på mitt gym som är oproportionerligt engagerad i att få mig att bli politiker... Men jag tränar inte på Friskis.