23 juni 2006

Hippie...

Jag gillar mitt långa hår.
För det mesta i alla fall. Det ger mig en karaktär som skiljer mig från mängden.
Men är jag en hippie?
Jo, det stör mig att jag fick omdömet "En hippie med fyra barn...etc", för det känns så före detta.
Dödare än Jimi Hendrix och/eller Janis Joplin...jo jag gillar bägge..för all del.
Vill så ogärna bli inramad i ett fack, vill bara vara Anders....om aldrig så vilse på Värnhem.

2 kommentarer:

Zirie sa...

men de skulle kunna ha kallat dig för Lodis å det klingar inte speciellt bra, elelr hur? Ja alltså inte för att jag säger att du ser ut som någon lodis, jag har ju aldrig sett dig...än...
Själv sa en förälder följande till sin syster som hade undrat över systerdotterns nya frpöknar å deras ålder: " o hennes fröken xx (dvs jag) är väl så där 30-35 år..."
Ja jag har inte nått 35 än å det här var på min första anställning jag hade precis fyllt 24 år. Kände mig knappast som 35. Föräldern i fråga fick sig ett: "Men DU jag är faktiskt 3 år yngre än vad du själv är" aVarpå hon sa att jag nog såg äldre ut för att jag hade kjol. ASG.
Samma förälder reagerade år det något år senare ljusblonda håret med 6 blodröda slingor i. Då sa hon: "WOW, att du kan vara så COOL." Jaha... 35 års stämpeln var ju bort ialla fall. *fnissar* Nåväl jag tror snarare på den inre kärnan i vilket fall. Personen bakom är i vart fall roligare än utseendet i slutändan. Ok jag är på intet sätt fördomsfri eller så... långt ifrån... (tyvärr)

Men jag har ju fått höra senaste tiden att jag låter inte en dag äldre än 23 varlen på teaspeak elelr via telefon (*aj slog huvudet i dörrposten*) och av en fd. förälder (också på min första arb. plats) "Men GUD det är ju DU "Zirie" vad längesedan å va roligt att se dig . Wow du ser ju precis lika dan ut som när du hade V. "
Jo eller hur... han var då typ 5 år o idag är han 11... hmm... Säkert.
Jag har sett mitt gamla Idkort bredvid mitt nya.

Jaha så tappade männskan helt tråden igen... i vanlig ordning...

Men det skulle va kul att se hur en Hippie ser ut... idag.... 100 år senare. Var du ens född då det begav sig? *räknar* jo det måste du ju ha varit ja...

*vinkar*

~Zirie

Anders sa...

Jo, jag var född då. Men, knappt. Har också alltid fått höra att jag ser yngre ut, dvs det där vände vid 25 eller nåt. Men som en föredetting har jag aldrig känt. Tidigare, alltså.

Se mig...tja, jag har en bild på aff, du vet, annars stöter vi säkert ihop en vacker dag.

kram

A