04 augusti 2015

Som om Machtübernahme stod för dörren

SD är en samling avskum. SD är usla på att argumentera för sin sak. Om landets skarpaste antirasistiska hjärnor tar sig samman så kommer de inte att ha en chans. Tyvärr är det inte så det ser ut. Antirasisterna gör inte sitt jobb, utan ägnar istället värdefull tid åt formfrågor och åt att puckla på eller krama varandra. När rasisterna hyr in sig i en tunnelbanestation så slutas det diskuteras om rasismen och istället pratar man om SL och målar ut dem som rasister. "Jävla SL", säger man istället för att säga jävla rasister. Samma sak när rasisterna får torgmötestillstånd, då talas det om rätten att hålla möten i stället för om själva saken eller så blir det en evig debatt om polisens agerande. För någon månad sedan blev jag kallad "vit priviligierad medelålders man" av en kf-kollega som trodde att det gick att införa ett lokalt förbud mot rasism. Som om dumhet gick att förbjuda bort. Som om lagen möjliggör förbud mot att bilda partier eller så. Som om det ens vore önskvärt.
Men så här känner alltså jag: rasism har alltid funnits och i takt med att de riktiga partierna blivit mindre rasistiska (och homofoba) så har det gamla skinheadsnassepartiet fått fler sympatisörer. De flesta av dessa behöver bara lite skolning, sen är de hemma. En livskraftig arbetarrörelse kanske skulle kunna ta sig an detta. Sen finns det en liten kärna som inte kan omvändas. De ska vi istället demoralisera så så att de helt enkelt inte orkar rasista på gator och torg. Där kommer motdemonstrationer in och det där med att riva ner plakat och måla mustascher på Jimmies ansikte och så in. De senare aktiviteterna skulle jag självklart aldrig uppmuntra till som folkvald. Som smart debattör och folkvald ska jag se till att ha skrattarna på min sida och ständigt göra rasisterna till losers. Var inte rädda. Bete er inte som om Machtübernahme stod för dörren. Vi vinner.

1 kommentar:

Frank Gl sa...

Du mangler da et eller andet inden i hovedet, der hvor vi andre har en hjerne!
Hvem har du fået til at skrive det for dig, for jeg er sikker på at en der er så stærkt retarderet som dig, ikke formår at kunne skrive. Findes der en gud, så bliver du ikke særligt gammel, latterlige taber.

/Frank