05 april 2014

Vänsterfolk gör PR för rasisterna

Svenska rasister, i politiken främst representerade av Sverigedemokraterna, har en världsbild som bygger på att de nått en insikt om sakernas förhållande som dolska krafter i etablissemanget gör allt för att dölja. Döljarna, sjuklövern, pk-trollen, ZOG och allt vad vi kallas, gör enligt denna världsbild allt för att hindra rasister att säga som det är till vanligt folk. Det innebär att varje gång en SD-demo stoppas, varje gång Jimmie Åkesson hindras att besöka ett sjukhus och varje gång en rasist utesluts ur facket så plockar SD poäng. Folk som stoppar SD rent fysiskt tror säkert att de visat styrka och beslutsamhet och blir omklappade av sina kompisar och hyllade i sociala medier.
Men opinionsmätningar visar tyvärr att det är en strategi som stärker rasisterna. Vänsterfolk gör PR för rasisterna.
Folk tycker synd om dem. Mot det ska ställas att SD i en debatt nära nog aldrig lyckas övertyga. Deras argument är både världsfrånvända och osammanhängande. Efter två replikrundor börjar personangreppen hagla.
Den strategi jag vill se mot SD och andra rasister handlar om att aldrig bjuda in dem att ta en offerroll, utan att hårt och sakligt dra täcket av dem i debatter. Dessutom måste vi själva hålla rent i leden och inte gulla med auktoritära rörelser och regimer.
Så vinner vi.

3 kommentarer:

bo sa...

"Mot det ska ställas att SD i en debatt nära nog aldrig lyckas övertyga."
Det var en verklighetsfrånvänd åsikt den gängse förekommande åsikten bland folk jag känner, oavsett politisk tillhörighet, är nog att sd har förnuftigare åsikter speciellt i debatter med mp se ex Maria Ferm.

Anders sa...

Nu senast i kf gick det nån replikrunda innan SD hoppade på mig prsonligen, medan jag höll mig till sak. Både Grubb och Hallgren var mycket uppbragda och försökte övertyga församlingen om hur lite jag begrep. Sånt händer gång på gång.

Carl sa...

Snarare borde man få folk att sluta välja parti efter vem som är offer.