31 december 2013

Istället för årskrönika

Om bara några timmar åker mina yngsta barn till sin mamma och istället kommer min svärmor hit och äter saffranspannnacotta och tittar på berusade människor som handhar sprängämnen på årets sista kväll, enligt vår märkliga svenska tradition. Och redan i morgon kickar supervalåret in sina första intryck. Mitt liv är ett av resor, nya möten, uppbrott och förändring. Jag är född att springa och att förändra världen och det kommer jag att göra nästa år också. Det blir ingen större skillnad. Det blir inget lätt liv nästa år heller.
Om du är medlem i de gröna i Malmö så tycker jag att du ska passa på att rösta i medlemsomröstningen, på mig och andra som du tycker kan passa in i laget som ska fortsätta förändra Malmö. I övrigt ska vi ta fajten i praktiken varje dag, för ungarnas rätt, för varje människas rätt och för klimatet och mot buller och utsläpp.
Och glöm inte - israelkritik är inte antisemitism, men antisemitism är fanemig inte heller israelkritik. Nästa år skriver Mahmoud Abbas och Benjamin Nethanyau på ett fredsavtal. Nästa år får Sverige en ny regering och GAIS går upp igen.
You can get it if you really want, när lyktorna tänds på andra sidan bron.
Gott nytt år.

Inga kommentarer: