25 augusti 2013

Dags att krossa SD.

Det finns såklart en grupp rena rasister. Folk som på riktigt tror att araber föds med mindre hjärnor eller att judar på riktigt är bättre på att handskas med pengar. Skit i dom. Dom är så få och så ute i det blå att det inte spelar någon roll. När vi ska krossa SD är det inte såna saker vi ska bry oss om. Vi ska snacka med vanligt folk, se dom i ögonen och säga som det är, på ett enkelt språk. Det är anmärkningsvärt hur snabbt halvrassar svänger och nickar instämmande när man säger att det inte spelar någon roll var folk kommer ifrån, utan att det viktiga är hur man är som människa. Ytterst få tror på riktigt att svenska barn kommer att behöva vända sig mot Mekka och be böner om man verkligen resonerar om saken. Så där får vi hålla på. Vi kommer att krossa SD om vi inte ger dom möjlighet att framställa sig som offer. Det funkar inte att med fikonspråk säga saker som låter som om man ursäktar hedersvåld eller unken kvinnosyn rent allmänt. Ska vi förklara strukturer får vi göra det så att det inte låter som om män i allmänhet är som talibaner. Överlag ska vi ägna mer tid åt dem vi vill övertyga och mindre åt att dunka likasinnade i ryggen. Låt oss gå ut och plocka dom. Vad väntar vi på?

4 kommentarer:

Ördög sa...

Ju mer SD växer, desto öppnare och mer oförblommerat blir de "rättänkandes" hat. Jag kan i bästa välmening försäkra dej om att dina drömmar om att "krossa" SD aldrig kommer att infrias. Och något säger mej att du i själva verket också insett det fåfänga i sådana förhoppningar.

Anders sa...

Du är välkommen att diskutera frågan med mig över en kopp kaffe om du hör av dig med namn och telefonnummer. Jag tror inte ens att du är en sån kaxig rasist afk.

Anonym sa...

Det behövs inget "krossa" SD kommer vittra sönder inifrån när teori och praktik inte är samma sak och den välavlönade besuttna SD-partiledningen inte lyssnar på sina rötter.

Niklas Henriksson sa...

Haha den koppen blir nog aldrig av :)