23 mars 2013

En #reva i debatten

Några av oss förespråkar fri invandring, som naturligtvis ska regleras i den meningen att grovt kriminella inte ska vara välkomna och invandrare som vi andra förväntas dra omsorg om sig efter bästa förmåga.  Det finns säkert även andra än kriminella som jag inte vill ha hit,  men grundregeln är att den som vill söka lycka eller fristad i vårt kalla glesbefolkade land också ska få göra det.
Min antirasism är därmed konsekvent och varken facket eller Jimmie Åkesson bör ha inflytande över migrationsfrågorna.
Hur vi sen jobbar med integrationen är en annan fråga, att det med fri invandring följer högre krav och mer genomtänkt arbetsmarknadsinsatser är givet.
Det sorglustiga i debatten är tyvärr att de som vill skjuta Billström eller buar åt Ferm inte alls förespråkar konsekvent antirasism eller fri invandring. Där hittar du människor som tycker att LO:s gubbar ska reglera arbetskraftsinvandringen och att attentat mot judar i Malmö är mer som pojkstreck. De som gapar mest har tyvärr inte alltid något bra case själva, liksom. Mitt tips är att granska de argaste vänstermännen och de fegaste sossarna lika hårt som regeringen. Men viktigast av allt är att vi gör ett välkomnande Sverige.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om nu inga regler skall gälla vore det inte bra om en del av mp partikassa går till att betala de kamerunska skogsplanterarna löner så de kan åka hem efter som mp skapat denna soppa, om de onda facken fått råda hade det inte hänt.

Anonym sa...

"Hur vi sen jobbar med integrationen är en annan fråga, att det med fri invandring följer högre krav och mer genomtänkt arbetsmarknadsinsatser är givet."
Vad betyder detta egentligen, var god utveckla? Dina väljare vill nog ha mer "kött på benen".