08 oktober 2011

Some pigs are more equal than others

Det spelar liksom ingen roll att Morgan pudlat och att andra klassens medborgarskap aldrig blir officiell S-politik. Skadan är ändå skedd, glaset är ändå repat och att Ilmar måste bort är givet. Sen säger det saker att diskussionen ens kan uppstå. Att individer som begår brott bakas in i ett kollektiv som kallas invandrare och därför ska behandlas på ett visst sätt. Individens rättigheter och skyldigheter sitter löst i det röda tänket. När du kommer till Sverige tillhör du en grupp som det är synd om och sen om du inte blir en redig sosse inom några år, så tillhör du istället en grupp som man kan dra passet från. Aldrig är du en individ med egna erfafenheter, ideer och kunskaper värda att ta vara på. Varje dag slåss jag på jobbet mot grupptänkandet pch för varje människas rätt att vara det den vill vara. Varje dag tutar jag i alla ungar att dom kan leva sina drömmar och varken behöver sunkig arbetsmarknadspolitik eller konservativt klantänlande och alla dessa haram. Jag tror att det är den enda vägen att få ungar att bli vuxna som gör goda val. Min KS-ordförande tror på imdragna pass när skadan redan är skedd. Det är en avgrund mellan oss.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant att du inte på jobbet använder de erfarenheter och kunskaper som invandrarna för med sig utan istället bekämpar dessa mångkulturella inslag..
Försöker du göra goda miljöpartister av dem.

Anders sa...

Men det där har du missförstått helt. Klart att varje människas drömmar och erfarenheter är viktiga när man arbetar med barn. Det är själva grunden för arbetet. Bra att du frågade, så jag fick chansen att förtydliga.