16 februari 2011

Öppna gränsbommarna!

Om man har ett jobb som mitt och desutom bloggar om livet och kärleken och så, så hamnar man ju lätt i det att man skulle vilja dra upp ett antal människoöden för att exempelvis visa hur sinnesjukt inhuman svensk migrationspolitik kan vara när den är som sämst. Men nu får jag ju inte det, om jag inte är helt säker på att det jag skriver gagnar den jag skriver om. Om jag nu ska följa lagen och det ska jag.
Av (bortplockade) kommentarer att döma efter inlägg här, finns det några läsare där ute som på fullt allvar tror att jag är deras kompis i nån slags kamp mot rätten att migrera eller rätten att tro på det ena eller andra. Här kommer försäkringen om att så inte är fallet. Den gröne grinige säger tvärtom: riv alla gränsbommar och låt folk flytta hit och dit bäst dom vill. Här kunde jag nu då argumenterat med exempel ur verkligheten på hur vansinnigt de hårda tagen mot folk som vill bo här slår; hur rättslösa och hjälplösa små barn och importerade fruar kan vara bara för att det finns något som heter TUT och PUT och så där. Och den som känner att Malmö eller Sverige blivit fullt av konstiga typer, kan ju själva dra nånstans, så blir det ju en idiot mindre i alla fall.

5 kommentarer:

Anonym sa...

http://demokratbloggen.wordpress.com/2011/02/17/tvivla-inte-pa-att-de-ar-kolonisatorer-som-vill-fordarva-vart-land/

Önskar att du tog dig tid att se denna brittiska dokumentär

Anonym sa...

Kul inlägg, annars kan man kanske begära av en politiker att man har någon insikt i vilka konsekvenser ens åsikter innebär. Det är väl det kännetecknar en mogen gubbe, realism kan man kanske inte begära av en 18 åring.

Anders sa...

Anonym ett länkar till något av det enfaldigaste jag läst på länge. Är det såna idiotier rassarna fyller sina skallar med, så är dom ännu mer korkade än jag trodde från början.

Anonym två kan inte begära något alls av mig. De enda som kan det är min familj och mina väljare. Frågor på det?

Anonym sa...

Anders Om de åsikter du uttalar är partiets väljare vet jag inte jag känner flera som inte delar dina åsikter. Jag antar med din logik att de bör rösta på något mer ansvarskännande parti centern eller sossarna.

Anders sa...

Folk får rösta som dom vill, men så här tycker jag.