07 februari 2011

Inga poäng på Petzell

Hur grinig och gammal jag än är och hur mycket jag än skyr rasisterna i SD, så flinar jag inte åt William Petzell, Sverigedemokraten, som väck på piller och fylla tydligen slog sönder sin flickväns lägenhet. Däremot kan man ju lugnt säga att med den syn på sprit och manlighet som frodas i det partiet, så var det väl bara en tidsfråga innan någon gjorde just så. SD är de banjospelande männens sista hemvist och ingen annanstans i det politiska Sverige skule man på fullt allvar välja fyllon till galjonsfigure eller sjunga nazisånger på en sunkig fyllefärja i partiets namn.
Men när det gäller Petzell själv kan jag inte skratta eller jaga politiska poäng. Tragiska människoöden finns i alla partier, även vårt och jag hoppas att Petzell både kommer ifrån idioterna i SD och sina vanor. Om han dessutom förtjänar en sejour på en krminalvårdsanstalt vet jag däremot inte. Det skulle nog hur som helst inte göra honom eller världen någon nytta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Petzäll komme med dubbla budskap i pressmeddelandet knaprar ha psykofarmaka för ett trauma på ett tåg för ett år sen, men i Expressen intervju äter han bara blodtryckstabletter, hur ska gossen ha det?

Var det för mycket att förlora på att vilja framstå som psykiskt instabil för Macho-SD?

Anonym sa...

Många politiker nyttjar sprit och narkotika...dem har bara haft tur att inte bli upptäckta!

...förresten det blev väldigt tyst om detta:

" En departementssekreterare vid regeringskansliet är inblandad i en narkotikahärva. "

http://www.expressen.se/nyheter/1.1772465/tjansteman-pa-regeringskansliet-fast-i-knarkharva

..men som vanligt lades väl locket på.

Anders sa...

Jag kan inte bedöma om det är många eller få missbrukare bland oss politiker. Fler än man tror, såklart, men så är det ju överallt.