27 augusti 2010

Jimmie losade, men vinner ändå

Jimmie Åkesson åkte givetvis dit så det sjöng om det i debatten i radions P1 om deras grovt rasistiska reklamfilm som TV4-chefen Jan Scherman stoppade idag, i sin egenskap av ansvarig utgivare. Jimmie losade men vann ändå. Hans egna kommer ömsomt snyftande, ömsomt aggressivt att hävda att ZOG/PK/Måna muslim stoppat filmen för att dom inte vill ha en diskussion om invandringen. För bonnrassarna talar inte till oss som lyssnar på P1, dom talar till dom som inte vet var P1 finns på radion. Eddie Meduza-folket, planksteksfolket, dom som tror att ledaren i en tidning är den person som betämmer. Kanske är det en sån ledare Per Ramhorn vill vara? Ingen vet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Dom som betalar din lön.

Anders sa...

Rosengårds SDF?

Anonym sa...

Vad jag menar är väl egentligen att fördomar tycks vara något som vi alla dras med. Du Anders likafullt som de som du kallar bonnrassarna.
Förövrigt hur röstade de upplysta stadsborna i Malmö, i valet 2006. Hur många ggr större var Mp:s röstetal än sd:s.
Apropå det här med inskränkta landsbygdsbor.

cec sa...

Anders, du har bara inte hajat prylen. Men du, läs här så kommer det klarna: http://silverponnyn.wordpress.com/2010/08/28/sds-valfilm-hurra/

Anders sa...

Anonym: Bonnrasse har inget med bostadsort att göra, utan handlar mer om förhållningssätt till världen. Allt utom det invanda är jättefarligt och mest muslimer. Och lite feminister. Och stockholmare.

Cec: jävlar i min låda. Säger som sv akademin (inte bandet, utan det riktiga) Äntligen!

cruella sa...

Ja, och de som gjorde den töntiga filmen tänkte givetvis precis just så!