13 augusti 2009

Vi kan leva med rasister i riksdagen.

Vi får nog vänja oss vid tanken att det om ett år kan sitta ett rasistiskt parti i riksdagen, precis som det gör i nästan alla andra EU-länder. Det kan vi nog leva med. Här i Malmö har det suttit rasister i kommunfullmäktige sedan 1985, först genom det märkliga Skånepartiet och nu sverigedemokratisk skepnad. Det har inte påverkat Malmö nämvärt, rassesvinen får inget gjort. Vi andra är så många fler. Och ytterst få av deras väljare är renodlade rasister, dom är mest korkade och rädda för sånt dom inte känner till. Man drar nog yngre varianter på samma sorts väljare som KD. Folk som snarare läser Expressen än politisk litteratur, om man säger så.
Frågan om moskéer ska förbjudas eller invandringen stoppas står inte heller på dagordningen; lika lite som att förbjuda samkönade par att gifta sig eller adoptera barn gör det. Det gör att SD i riksdagen kan röna samma öde som KD, man får inget gjort och ingen bryr sig om ens sorgligt gammaldags idéer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

kristdemokraterna får igenom grymt mycket mer än MP

Anders sa...

Nej, det får dom inte. Deras huvudfrågor i valet 2006 var sänkt bensinskatt och stopp för samkönade äktenskap. Det gick inget vidare med något av det, som väl var.