18 augusti 2009

Rekläjm igen, dårå.

Som söta små dramaqueens i solbrillor och annan utstyrsel uppträder dom inför media, rekläjmarna. Och moderaten Wendel insinuerar inte så lite att det i själva verket är de styrande i Malmö som ligger bakom rekläjmandet. Mankanju undra hur vi i såfall vore funtade om vi ville rekläjma vårt rödgröna malmö från...ja, vadå, oss själva?
TA AVSTÅND,ropar han, och var så god, här är mitt avstånd. De gröna i Malmö, genom dess representant i tekniska nämnden (med ansvar för gator och torg, bl a)uttalar härmed till hela världen att det inte är önskvärt med stenkastning i Rosengård eller någon annanstans heller (utom i friidrott, men då heter det kula). Sen hoppas vi att den statliga, och därmed moderatleddda, polisen inte använder mer våld än nöden kräver och inte ger kränkande tillmälen (som förra gången). Både rekläjmare och vissa moderater ombedes dessutom att växa upp lite. Politik på riktigt handlar fan inte om att plocka billiga poänger.

Sen är jagi nyhetskvarnen idag med.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gillar din syn ang Rosengård

Anders

Anonym sa...

För övrigt anser jag att föräldrarna till dessa svartmaskerade AFA-mm-glin borde skämmas ögonen ur sig över sin urdåliga uppfostran av barnen. Om de överhuvudtaget vet vad ungarna har för sig. De själva drönar väl på någon Bermudasstrand eller vid poolen i Höllviken eller ...

SKÄMS! Alla ni som inte har lärt era barn vanligt hänsynstagande eller ens hur man uppför sig. Varför har ni inte tillåtit era ungar att få göra en normal föräldrarevolt hemma? Usch!

Förälder UTAN varnartiga barn