07 maj 2009

Sd ägt och Pastor Alf tillbaka.

SD är så ägda, som min son skulle sagt. Detta. Det skulle vara som om en delegation från Färöarna kom till Sverige och trodde att Tiffany Persson var ett typexempel på en glad och livfull person. När rasister gör självmål är det extra roligt. Då behöver man liksom inte tillägga så mycket.
Gårdagens stora inrikespolitiska nyhet var väl annars att Pastor Alf gör comeback i politiken. Tydligen insåg krafter inom kd att en person som tror att gud skapade jorden på en vecka och som toppar sin agenda med snusförbud (Ella Bohlin), inte är det som räddar kd i EP-valet. Så Alf Svensson är tillbaka. Sveriges bäste talare; så bra attlyssnaren glömmer vad han står för. Han är så snygg och trevlig att ingen minns hans debattartiklar om att heterosex är det enda normala, att barnen i skolan ska indoktrineras i kristendom och att hemmafruar och könsroller är jättefint. Nu kommer han att få ställa till skada i Bryssel, trots att hans dröm annars var att få bli ambassadör i Israel. Han hade nog kommit bra överens med Israels nya utrikesminister. Här finns ju också muslimer, så att säga.

3 kommentarer:

cruella sa...

Pst, men jag tycker Pastor Alf börjar kännas lite gaggig. Och om man närlyssnar på hans bejublade talekonst så säger han mest till intet förpliktigande självklarheter, ungefär som att miljöpartister skulle säga "en sommaräng är det vackraste som finns" på ett antal olika sätt.

Tycker jag alltså.

Anders sa...

Så har han väl alltid snackat?
Mycket prat om etik har det varit och människovärdig vård och yadayada. Mindre om att deras fantastiska politik förutom familjeskiten och homofobin bygger på att välfärd ska bli till välgörenhet. Gamla och sjuka ska stå med mössan i hand framför rikt folk som fåttt sänkt skatt, liksom.

Gunnar Andersson sa...

Sverigedemokraterna missuppfattar ofta såna här mediesammanhang, se bara här;

http://www.svenskbladet.se/politik/index.php?alias=sverigedemokrater_tog_filminspelning_pa_storsta_allvar.html