22 februari 2009

Blandat är godast.

Ibland undrar man vad rasisterna har i skallen (inte så sällan). Kanske är deras genpool generellt för liten, eftersom blandning är så fel i dras ögon. Man är lika fixerade vid invandring som kristdemokrater vid samkönat sex och dagis, som somliga muslimer (och andra religiösa) vid sex öht. Trots att världen är stor, problemen på jorden komplexa och stora, så är deras lösning på ALLT att försöka stoppa migratinen. Men lycka till, dårå. Mänskligheten har migrerat under hela artens existens och det lär fortsätta om vi inte ska sluta som inavlade idioter allihop. Tror ni att det är en tillfällighet att kungligheterna i Danmark skaffade en prinsessa från Australien och en annan från Hong Kong. Nä, just det.
Nu ylar nån norsk tant att Norge måste passa sig, annars blir landet som det värsta exemplet hon kan ta i sin mun - Malmö. Det vore kanske inget att notera särskilt, om det inte vore så att tanten är ledare för det näst största partiet i valjägar- och vargskjutarlandet vid sidan av. Men Ilmar bjöd in henne på stående fot till Malmö och Rosengård. Hon är så välkommen hit, så. Det är själva poängen med Malmö. Vår Kronprinsesse Mary heter kanske Fatima eller Sara. Men principen är densamma. Blandat är godast.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, sossarna i Malmö vore väl ändå dumma som svin om de erkände sin misslyckade integrationspolitik? /Robin, Malmö

Anders sa...

Nu är ju inte jag sosse, men så vitt jag vet så diskuteras integrationens fram- och baksidor ganska flitigt både här och där.
Med all rätt. Däremot är det enfaldigt att förespråka stängda gränser. Dels går det inte, dels bleve genpoolen något urarmad.