18 december 2008

AFA som islamisters nyttiga idioter.

Så medelklassungarna i AFA tog sig ut till Rosengård i går kväll. Kollegor och dagisungar hörde att det var smällar och liv borta i den allra fattigaste delen av området. Av dom som omhändertogs av polisen var ingen bosatt i området. Antagligen bor dom nere i Lilla Växjö, som den ultraradikala delen av Möllevången kallas ibland, eftersom överrepresentationen av inflyttade smålänningar är så stor.
Det hela började med att hyresvärden Contentus sa upp en källarmoské, som inte var den mysiga fritidsgård som den beskrivits som, utan en rekryteringsbas för islamister. Ni vet dom som verkligen är det som alla muslimer beskylls för att vara. En grupp unga grabbar i föreningen vägrade att flytta, utan ockuperade lokalen, varpå polisen avhyste dom. En stor majoritet av Rosengårds invånare är allt annat än fundisar. Dom flesta är inte mer muslimer än de flesta svenskar är kristna. Lite helger och högtider och kanske slöja. Inget stort. Detta försöker källarmoskéerna ändra på, genom rekrytering av unga grabbar, för några tjejer ser vi inte till.
För detta får de AFA:s stöd, trots att människosynen mer liknar NSF:s eller så.
AFA är förvirrade idioter även i vanliga fall. Nu är dom dessutom nyttiga idioter åt en gren av islamismen som verkligen gör skäl för ett av afaiternas tuffaste uttryck: fascister.

3 kommentarer:

Olbap sa...

Oroande, mycket oroande. Men ni svenskar har allierade inom landets gränser: europeiska invandrare, kristna flyktingar från muslimska länder (assyrier, syrianer, kristna irakier) och hinduer, sikher och buddister, och inte minst människor från muslimska länder som flytt undan islam. Alla de grupperna har erfarenhet av islamisk aggression. Dags att bilda koalitioner som i framtiden kan formulera sig politiskt. Jag är själv sydamerikan, men uppvuxen i Sverige. Jag har röstat på SD sedan 2002. Jag vill inte ha ett muslimskt Sverige!

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Jag vill varken ha ett islamistiskt eller rasistiskt Sverige. Det skulle liksom vara samma sak. Mina muslimska kollegor och jag är helt överens där.

JenJen sa...

Jag har länkat till dig, så du vet.