23 september 2008

Ja, vatten!

Nä, jag gick inte och la mig, förlåt S. Jag satte mig upp igen och då blir det som det blir, en dokumentär från Darfur och jag vet inte om jag vill känna till saker som jag inte har en enkel lösning på. Det kan aldrig bli för enkelt, däremot blir det ibland för svårt. Rätt ofta. möten från två till klockan nio. i ett sträck; först förmöte med Mia och Lari, sen presidiemöte, sen Tekniska nämnden, sen styrelsen och sen...hem. det viktigaste som skrivs är det som skrivs mellan raderna, kan man ha som genomgående tema idag. Och ansvar. När mäktiga människor säger att dom inte kan göra något, så vet man att dom egentligen inte vill. Börjar någon skýlla ifrån sig, så vet man att man har kommit med rätt sorts kritik.
Anja Sonessoon (m) säger att det är ESF som bär ansvaret för stekastningen i fredags. Men, vänta nu! Har inte den individ som kastat sten ansvar för sitt kastande? Individen, ni vet. Det som borgare alltid snackar om (utom när det gäller avlyssning, då). I morgon: Ystad och två dagars konferens om vatten. Ja, vatten!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då blir det som det blir. Om man fyller hjärnan med en massa intryck alldeles innan man somnar har jag hört att man kan få mardrömmar...

Anders sa...

Det kan man och får man. Vågar inte på en psykologisk analys av den saken. Verkligen inte.