16 juni 2008

SD är idioter.

Sverigedemokraterna når över 4% i opinionsmätningarna mitt i sommartorkan och Sören Holmberg säger att det finns en klyfta mellan oss politiker och väljarkåren. Jo, jag vet ju det. Det finns rätt många som tycker att det är ett jävla tjafsande om människors lika värde och så där. Fina c säger på msn att nästan alla män hon känner är mer eller mindre homofobiska. Och bilisterna känner sig förföljda och beskattade till döds, trots att sanningen är den motsatta. Sverigedemokraterna kan plocka dom obildade konservativa väljare som tycker kd är för pingstigt och som gärna vill ha utlänningar/bögar/miljömuppar att skylla sina trista liv på. Folk med meningslösa jobb och fula frisyrer, som har barn som heter Kevin och Cassandra, som snusar och är missnöjda med sina misslyckade idrottskarriärer. Dom finns och dom är jävligt många.¨Men om vi politiker börjar fjäska och stryka medhårs och visa förstååååelse för fördomar och bristande bildning, blir det snarast värre. SD är idioter som inte fattar ett skit.
Det ska vi säga högt som fan.

4 kommentarer:

Tobias Lindgren sa...

Det är kul att du dels är antidemokrat, dels visar ett sådant förakt för vanliga människor. Jag känner många som har universitetsutbildning och som ska rösta på sd 2009 och 2010. Är de också "idioter" och "outbildade"? Men så är det ju när man inte har några sakliga motargument... Då beter man sig som ett litet barn.

Vilse på Värnhem/Anders sa...

En liten smygnasse ska inte berätta för mig om demokrati. Vi vet vilken er verkliga agenda är
Och, jodå, det finns säkert universitetsutbildade som röstar på sd. Ingen regel utan undantag.

Greger Rutgerson sa...

Anders,

Kan du inte inse att det i själva verket är så att Sd hör till de som faktiskt har fattat hur det förhåller sig, och inser vad som behöver göras för att åtgärda problemen?

Lite stöd borde du ge för ett så starkt uttalande att "SD är idioter som inte fattar ett skit"!

Att som samtliga riksdagspartier fortsätta med samma politik som har skapat de problem de själva inte ens kan förneka, och samtidigt smutskasta och förlöjliga de som säger ifrån - det är väl idioti om något.

Strutsmentalitet är inte vad Sverige behöver, utan rakryggade politiker som lyssnar på folket.
Den svenska invandringspolitiken saknar folkets stöd, vilket skulle bli uppenbart i en folkomröstning. Detta vet givetvis politikerna och står därför emot en sådan. Ty de är inte sanna demokrater. Något som Sd däremot är.

Mvh

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Jag hävdar alla människors lika värde. Punkt. Något annat kan jag inte "inse". SD representerar inte nåt "folk", utan de 2,9% som röstar på dem. Nu stryper jag denna del av debatten.