01 maj 2008

Stackars alla gifta människor.

Hur känns det att bli ett redskap för en unken krackelerande heterolobby?
Nu när kd börjar fatta att dom förlorat striden om samkönade äktenskap, så tar man en omväg till homofobin genom att hylla familjen och äktenskapet.
Och dom är så fulla av skit att hälften hade räckt.
Och alla ni sympatiska och eventuellt jämställda giftisar får vänner som ni absolut inte efterfrågat. Jag vet att de flesta av er inte delar deras skitåsikter och det vore kul om ni sa det högt.
Att folk som jag gör det är kanske ingen sensation.

5 kommentarer:

AnnaX sa...

Ha, så du högg också på den! Aaargh, jag blir lika förbannad varje gång jag ögnar igenom texten...
Som vad dom skriver om vårdnadsbidraget: "Ökad valfrihet ges för att forma det egna familjelivet".
Om man väljer en heterosexuell hemmafru, alltså. Annars ska man bara inse att man har valt fel, och välja om, antar jag.
Men framför allt är det bara så jävla ologiskt. Om 9 av 10 svenskar verkligen vill ha kärnfamilj, varför i hela friden behövs en räddningsplan för den då?

Trollets mamma sa...

Jag blir också galen! Inte minst för att har så himla svårt att tro att det bara är 5% av svenska folket som godkänner min fina familj - en dotter, en mamma. Skulle 87% av dem jag möter mena att vi inte får finnas? I helsicke heller. Jag skulle bra gärna vilja veta _hur_ frågorna formulerades - som man ropar i skogen får man svar, som bekant. Och som annax så klokt redan skrivit - varför behövs en räddningsplan om nästan alla redan håller med?

Anders sa...

Såna undersökningar är lika med: som man ropar i skogen får man svar.
Men det är som sagt, för mig, den nya argumentationslinjen när förbudet mot samkönade äktemskap inte är möjligt mer.

Anonym sa...

Det är fan nästan så man skiljer sig i ren protest! BLÄ! (kd) får det att krypa i hela kroppen på mig. Jag är allergisk mot dem tror jag.

Anders sa...

Ja, DET fattar jag. du blir likom kollektivansluten till deras värld. Urrk.