20 april 2008

"Någon som lekt färdigt"

ligger i sängen, lyssnar på P1, dricker kaffe och surfar runt lite. På dejtingsidor gör man intressanta upptäkter. Det är väl bara queera QX som är lite spännande, överallt annars är det tråk, tråk. Och kravspecifikationer som får mig att framstå som en desperado som slänger sig i vilken famn som helst. Men tråket dominerar. man ska vara "seriös", men ska ha "lekt färdigt", man ska uppenbarligen ha lagt ner allt utom drömmen om den enkla biljetten till utegrillsbältet.
Yack, vill folk verkligen ha det så?
Vill dom bli sin mamma och pappa med fredagsgroggar och chartersemestrar. Barndop och smygrasism. Och svartsjuka och könsroller. Även folk som testat och misslyckats vill på det igen. Jag förstår det inte. Men dom förstår väl inte mig heller.

4 kommentarer:

Sofia sa...

haha "...enkla biljetten till utegrillsbältet." ibland får du verkligen till det!!

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Ska du säga...
Tack, fina Sofia!

AnnaX sa...

Hela kravspecifikationsgrejen är lite märklig också, tycker jag. Hur vet man hur någon är som man inte känner?
Går folk verkligen runt i livet med ifyllda formulär och letar efter någon som uppfyller, tja, sådär en femton av tjugo krav...
Själv skulle jag väl möjligen kunna prestera en icke-lista, typ.

ylva sa...

Det är kluvet det där. Har precis varit hos pappa och ätit porterstek med inlagd gurka , solen sken och grannarna tvättade sina bilar. Ungarna cyklade runt vändplan utan jackor och granngubben diskuterade gräsgödse. Det är en trygghet och samtidigt en fotboja. Det krävs kraft och mod och insikt att välja sitt egna liv och hålla sig till det. Men bra tankar du kommer med.