01 april 2008

Kaos igen (men inte arg längre).

Så var det kaos i hemmet igen, då.
Soffan anlände med svett och stånk och står i tre delar i vardagsrummet.
Jag har ingen aning om hur jag ska möbla, men det löser sig allt.
Dessutom är här fullt med osorterad tvätt. Men inte idag, jag är trött. I morgon. Och, jodå, jag mår bra. Äldstebror är här och kollar laguppställningar och gör inte sina läxor alls. Funderar mycket på hur jag relaterar till andra och andra till mig. Em och jag hade ett intressant samtal på temat. Kanske förväntar jag mig för mycket av vissa och för lite av andra. Jag har lätt att känna mig sviken, det vet jag. Måhända är jag en fjortis och helt uncool, som inte vill bli avbokad en lördagskväll för att någon hellre vill umgås med mitt ex. Men är tilliten rubbad så är den. Fast arg orkar jag inte vara så länge, nu är det mer resignation.
Här i bloggen överväger jag städigt hur mycket jag ska skriva om det allra mest privata och jag har blivit mer restriktiv. Men exets förehavanden blir svårt att komma runt, eftersom det stundom stjäl så mycket av min energi. Och det är slut på mesige Anders, som ville vara populär och tillags. Värdighet är nåt fint.

6 kommentarer:

Julia sa...

Hej! Jag vet inte vem du är eller hur jag hamnade här, men jag tycker om ditt sätt att skriva och jag hoppas att jag får läsa mer. Jag hoppas också att saker kommer kännas lättare för dig snart, och om du vill ha den får du här en kram från en främling.

Em sa...

Keep that head up high! It's an order.

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Hej,Julia och välkommen. Du får såklart läsa hur mycket du vill och du kommer att upptäcka att det är minst lika mycket upp som ner.

em: I will

Anonym sa...

håll på din värdighet och gör en mysig TVhörna med dein tredelade soffa - det blir nog bra.

Cykelanna sa...

Hej Anders, gamla kollega!
Har läst din blogg i några månader och känner mig som om jag tjuvläser i din dagbok. Så jag vill bara berätta att jag är här ibland och följer ditt liv......känns mer ärligt så. Har förstått att du haft det riktigt tufft.....men att du så smått är på väg upp igen. Du har ju trots allt 4 barn din "lyckos" en annan stannade bara på två som alla andra Svenssons.
Bamse kram till dig från mig.
Anna-Karin

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Men gud så roligt att du läser. Hoppas allt är bra med dig och dom du älskar. Nä, allt har inte varit lät, men jag gör ju heller inte saker lätt för mig, som du minns. Du var alltid min favoritkollega, men det vet du nog.