20 februari 2008

Vad en blogg ska handla om.

Makalösa Helene tar upp den eviga frågan om vad en blogg ska handla om genom att säga att hon ibland har god lust att bara häva ur sig saker. Shit, hon får mig att känna mig träffad.
Ibland har jag ju gjort det, som ni vet (hävt ur mig saker, alltså).
Egentligen är det alltid det jag gör, eftersom det jag skriver är just det, som just nu finns i huvudet och vill ut.
Vilket inte är helt sant, efersom jag såklart skyddar människor jag gillar från skada. Skriver inte heller ut namn, inte ens såna som poppar runt i skallen som majskorn i en popkornmaskin. Och aldrig ungarnas, inte ens elaka exets. Man tycker nog på sina håll att jag borde tagga ner pratet om just exet, men vissa saker är så exempellösa att jag bara inte kan hålla dem inne. Börjar hon bete sig vänligt, respektfullt och samarbetsvilligt, så tystnar min kritik.
Och nu: Charie Wilson´s war på datorn.
I morgon har jag semester!

4 kommentarer:

kulturbloggen sa...

Hej NU har du stafettpinnen:
http://bloggtidningen.se/2008/02/21/hur-upplever-du-manniskans-overlevnadsformaga-nar-det-otankbara-hant-en-stracka-i-bloggstafetten/
RS
Bloggtidningen

Helene sa...

Nja du häver ändå ur dig på ett bra sätt tycker jag. Och sedan har jag flera skäl än bara vanlig integritet som gör att jag tänker igenom det mesta mer än en gång.

ylva sa...

Fördelen med att vara anonym är just att man kan häva ur sig lite mer spetsiga saker om man har behov av det. Allt handlar väl om för vem man skriver, och vad målet med bloggen är.

Anonym sa...

varför e det alltid någon annan som ska börja??
/ando