16 februari 2008

Och nu lite healingfeeling...

Hittade en test hos Saga som jag var tvungen att göra.

Here´s the result:

"Livsväg 6, den ansvarsfulla bohemen:
Sexor trivs allra bäst i vackra miljöer där det råder harmoni. Det egna hemmet har en stor betydelse för dem, där tillbringar de mycket tid. En dålig egenskap kan vara att de lägger sig i vad andra gör alltför mycket.

Som sexa är du troligen kreativ och har en förkärlek till konst. Du är duktig på att skapa balans omkring dig, vilket är till hjälp när du samarbetar med andra människor. Att vara den som har stort ansvar har du ingenting emot, och detta tillsammans med att du är så välbalanserad skulle göra dig till en bra lärare. Dessutom har du en röst som tilltalar de flesta. Du är även lojal och avskyr orättvisor. De vänner du har behåller du troligtvis hela livet. För dem ställer du gärna upp om de behöver goda råd.

Du kan vara väldigt moraliserande och ha synpunkter på sådant som du egentligen inte har med att göra. Detta är något som andra kan irritera sig på. Även en viss tendens till oro över småsaker kan vara negativt."

4 kommentarer:

AnnaX sa...

Ha, jag blev också en 6:a! Kanske alla blir det? Hade i alla fall inga problem med att nicka instämmande och lätt smickrat till allt, utom möjligen det där om att skapa balans omkring sig, det vete tusan...

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Samma här. Få skulle väl spontant kalla mig balanserad.
Däremot har jag en bra röst och passar som pedagog. Och visst moraliserar jag och lägger mig i en massa.

k sa...

Jag är med en sexa.... ;o)
Det skulle du inte tro vaaa???

Anonym sa...

Hm... jag är en etta! En ledartyp som är otålig och saknar självkritik. Tja... det sista jag skulle kunna tänka mig är att vara chef iofs, men självkritisk är jag aldrig *hehe* och otålig är jag jämt så visst.

Jag måste nog blogga om det här jag också (känns som dagens viktigaste iom att Melodifestivalen var gårdagens viktigaste)

//Marmelad