26 januari 2008

Debatt som nån slags jävla underhållning

Först handlade det om att horor är så lyckliga.
Sen kom ett inslag om att somliga tvivlar i klmatfrågan.

När det för en gångs skull står debatt på programmet mellan alla korkade high school-filmer och fascistoida rösta bort-program, så vill i alla fall jag att man ska diskutera viktiga saker på ett seriöst sett. Inte att maskerade fejk-prostituerade låter påskina att tusentals kvinnor i Sverige är prostituerade för att de är så kåta eller snacket om att "många forskare" inte "tror" på klimathotet.
Det är som att prata om att rånoffer i själva verket ger bort sina saker i mörka gränder och parker eller att det fortfarande finns människor som anser sig ha belägg för att jorden är platt. i sak kan man gott outa Isabella Lund och offentligt håna klimatrevisionisterna.

Debatt ska i alla fall inte vara nån jävla underhållning. Det är för viktigt för det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

PUNKT.

Anonym sa...

Tur att hon från (v) var med och vägde upp all dumhet.

Anders sa...

Josefin Brink är en jävligt bra politiker. Killen från ETC hade nog mycket att säga, men han var TV-ovan.

AnnaX sa...

Japp. När hög "grälfaktor" är det enda som eftersträvas, och vilka tokerier som helst manglas ut utan eftertanke, så tappar i alla fall jag intresset (och såg inte just det programmet, heller).
Klarar faktiskt nästan inte av några sk debatter längre, ens i P1, tuppkammsviftande som inte leder någonstans, bara glänsa med redan kända positioner i någon sorts vulgär dramaturgi...