26 januari 2008

Debatt som nån slags jävla underhållning

Först handlade det om att horor är så lyckliga.
Sen kom ett inslag om att somliga tvivlar i klmatfrågan.

När det för en gångs skull står debatt på programmet mellan alla korkade high school-filmer och fascistoida rösta bort-program, så vill i alla fall jag att man ska diskutera viktiga saker på ett seriöst sett. Inte att maskerade fejk-prostituerade låter påskina att tusentals kvinnor i Sverige är prostituerade för att de är så kåta eller snacket om att "många forskare" inte "tror" på klimathotet.
Det är som att prata om att rånoffer i själva verket ger bort sina saker i mörka gränder och parker eller att det fortfarande finns människor som anser sig ha belägg för att jorden är platt. i sak kan man gott outa Isabella Lund och offentligt håna klimatrevisionisterna.

Debatt ska i alla fall inte vara nån jävla underhållning. Det är för viktigt för det.

4 kommentarer:

ylva sa...

PUNKT.

Em sa...

Tur att hon från (v) var med och vägde upp all dumhet.

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Josefin Brink är en jävligt bra politiker. Killen från ETC hade nog mycket att säga, men han var TV-ovan.

AnnaX sa...

Japp. När hög "grälfaktor" är det enda som eftersträvas, och vilka tokerier som helst manglas ut utan eftertanke, så tappar i alla fall jag intresset (och såg inte just det programmet, heller).
Klarar faktiskt nästan inte av några sk debatter längre, ens i P1, tuppkammsviftande som inte leder någonstans, bara glänsa med redan kända positioner i någon sorts vulgär dramaturgi...