06 januari 2008

Biblioteket och ett naivt parti.

Så tog Nina Simone slut och jag gick över till Thorsten Flinck. Klockan är över två och fan vet varför jag inte blir trött. Beror det på kaffet, så kan det vara värt det. Dagens promenad i spikregnet gick till älsklingsplatsen, Malmlö stadsbibliotek (som inte bara är bra, utan vackert).
Böckerna jag lånade handlar om:
1. ett kraschat förhållande
2. alkoholism
3. kärlek, politik och att inte känna sig så hemma i ett samhälle som förändras.
Det ser ut som en tanke, men det var pur impulsivitet.

Jag kan känna mig trött på att vara med i ett parti som är så naivt när det kommer till religiösa friskolor, ja friskolor öht.
Men det går ju att ändra på. Det naiva, alltså. Mitt parti är de gröna ftw.

Nu blir jag verkligen inte årets gröne bloggare. Kanske får jag tom höra att intern kritik inte passar sig i fora som allmänheten (teoretiskt iaf) har tillgång till. Jag tycker precis tvärtom. Vi visar att vår politik tål att granskas, om vi vågar diskutera utanför de slutna rummen.

2 kommentarer:

Anna Fredriksson sa...

Om jag fick rösta, eller hur man nu utser årets gröna bloggare? Det borde faktiskt utses!!! Av oss som läser då....alltså OM jag fick bestämma skulle du absolut bli 2007års grönaste bloggare! Vem orkar läsa alla pk/opersonliga bloggar mer än två-tre ggr. Sen tröttnar man. Och din smärta tröttnar man inte på, för den är lite som ens egen. Fast man önskar bara att de bra dagarna ska vara lite fler än dom jobbiga för dej.
Så som man samtidigt hoppas på om sitt eget liv.

anna f

Anders sa...

Tack, Anna, du är fin!