30 december 2007

Årsältande.

Äh, vi ska nog snabbt som fan lägga detta året till handlingarna. Mitt hjärta har haft svårt att hänga med i alla svängar och offerkoftan har dessvärre ofta legat nytvättad och fin på stolen i köket. Min säng gick sönder under hösten, under våren släppte jag in en tvillingsjäl som krossade allt hopp och närapå hela livet. Men jag fick en ny fin vän som är så sjukt olikt mig i vissa avseenden och så överens i andra. Jag lämnade en sjuk arbetsplats och kom tillbaka till det meningsfulla i pedagogrollen. Hösten bara försvann i möten, exbråk och arbete. Jag gjorde politisk nytta och la alkoholen på hyllan.

Tack för i år: ungarna, grodan, C, she-animal, Anna, emsan och alla bloggisar, främst bland dem: Sofia. Ungar på Stock och sten och Pilevallen och snälla kollegor. GAIS.

Fan ta er: exet, exchefen.

Politiska tack: Lari, Karolina, andra i SEA, min stadsdelspolitiker, Birger, AN-C, Emmanuel, Håkan och Micke A. Åkesson, såklart, som inte har det lättaste uppdraget i världen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att det är nyttigt och smart att man i slutet av året analyserar det som hänt, förlikar sig med det och lägger det till handlingarna. Desto lättare att börja nästa år på ny kula, så att säga.
Ska jag oxå göra... Ikväll eller imorgon. :)
För imorgon när det nya året rings in, börjar mitt NYA liv! Ta mig tusan! ;)

Anders sa...

Jag håller med. Men det gäller som sagt att man kan lägga sakerna ill handliongarna. Det kan vara svårt som som fan.

Anonym sa...

Tack själv! Ärligt talat, allt kan ta mig fan bara bli bättre. Jag hoppas själv på att äntligen få träda in på en arbetsmarknad som inte baseras på att ge service samtidigt som man måste fånle och pajja kroppen. Hoppas också att jag kan få gifta mig på samma premisser som jag skulle fått om min älskade varit av mitt motsatta kön. Lycka till med det nya året, Anders!

Anonym sa...

Visst kan det det, men skam den som ger sig som sagt!
Med stora mått av god vilja, hopp och envishet måste vi ju lyckas, eller hur? ;)